неділю, 15 травня 2011 р.

Театральні майстеркласи у травні

В рамках ІІ Тижня творчості людей з особливими потребами


16 травня, 18.30 – 20.30

Майстерклас

«ТЕХНІКА ЧОРНОГО ТЕАТРУ У РОБОТІ З ДІТЬМИ, МОЛОДДЮ ТА СІМ’ЯМИ»

Тренер - Віра Войтюк

Директор МТЦ «Непротоптана стежина»

Місце проведення: Центр Культури і Дозвілля ЛНУ ім. І. Франка, вул. Університетська, 1 (вхід з подвір’я, репетиційна зала театру «Просценіум»)


Показ техніки чорного театру на прикладі інтеграційного родинного театру «Антінея». Всі учасники зможуть поринути у магію чорного театру, та побачити його з середини. Для всіх учасників бажано мати темний спортивний одяг та змінне взуття.

Техніка “чорного театру” є особливою технікою театру предмету. Вона полягає на візуальному ефекті гри кольорів і форм, яка досягається за допомогою повного затемнення залу та спеціального освітлення ультрафіолетовими лампами. Все дійство супроводжується музикою або іншими звуковими ефектами, які допомагають краще розкрити зміст вистави та створюють відповідний настрій дійства.

Попередній запис обов’язковий

093 71 31 448, stezhyna@gmail.com


17 травня, 16.00 - 19.00

Практичний тренінг

«РУХ, РОБОТА З ТІЛОМ У ТЕАТРІ»


Тренер – Анастасія Войтюк

Мистецько-терапевтичний центр «Непротоптана стежина»

Місце проведення: Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперніка, 17 (цокольний поверх, Навчабава)


Попередній запис обов’язковий

066 626 13 57, stezhyna@gmail.com


Люди з особливими потребами не завжди можуть виконати те, що інші «здорові» люди. Тому дуже важливим є пошук індивідуальних талантів і вмінь. Театр і Рух – це місце творчості і індивідуальності. Розвиток можливостей руху учасників, пошук їх власного руху, внутрішнього і зовнішнього – це те, що ми будемо вчитись робити на тренінгу. Крім того – методи активізації та релаксації, роботи в парах, постановки театральних етюдів основаних на русі. Для всіх учасників обов’язково мати спортивний одяг та змінне взуття


Тренер – Войтюк Анастасія вже протягом 10-років працює в МТЦ «Непротоптана стежина», у 2009-2010 році стажувалась в Центрі Арт-терапії в Польщі. Є керівником та режисером театрального колективу «Різні люди» Українського Католицького Університету.


Благодійний внесок на розвиток Тижня творчості за участь у тренінгах складає 10 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар